GENK XOXO

Sunday, March 20, 2011

Charlie's Angel versi BUDAK SKOLA

 assalamualaikum...

pernah tak korang terpikir untuk berpakaian ala-ala korporat gitu?..eceehh..saja tu aku nak tanya..mau mengasi JELES kat korang nie hik.hik.hik...kalo korang nak tau pakaian ala-ala korperat nie cam pakai pakaian formal orang-orang kaya pi keja di opis contohnya blazer, pakai niktai (tie), kasut high *heal* yang ber shining ala-ala bintang dan macam-macam lar. (nie kes malas nak xplen la ni..:D)
.
.
.
haha!..aku tak nak berteka-teki lama-lama sebenarnya...otak aku pun penat nak pikir lagi. haha!..ekteli. aku nak share kejayaanku "khatam"  dalam final year presentation ato lebih ringkas budak-budak sini bilang (FYP)...macam keren jak kan..fuyyyooooo!..
(-_-)
.
sweet nyer ^^
kalah charlie's angel tak ??
haha!...trip-trip charlies angel lagi...tp macam betul kan...eeeee..terlebih sudah...


wanita-wanita berjaya ! :)

 
nie..gabungan tiga negara nie..opsss...negeri..hek.hek..sebelah kiri dari semenanjung, tengah tue orang sabah...& ujung kanan tue..orng sarawak!..kawaaiii tak ^^


 kawan-kawan sekepala batu ngan aku..ging karas kalo orang sabah panggil..




opppsss...nie jangan di tatap lama-lama taw..ngee~~!


gengster :P
memang bidak la nie pic..cam model tangga sak kan :P


pandangan belakang
uiseh...ni kali lah..haha!..aku sukak banget nie pic..buli dapat award nie kan..kahkah!
.
.
.
.
hah!..amacam puas ati tak tenguk orang berpakaian ala-ala koperat gtu!..eceeecehh...btw,,nie nak kredit kat cik ungu kidal...sebab kalo beliau tak da time tue...tak dapat la korang tguk pic hot nie..(trip-trip femes lagi)..haha!




nota tangan :
FYP aku dah lama rasanya..kalo tak silap tanggal 23/1-11 g bersamaan ngan hari ahad tueeee....kengkawan aku yang tertanya-tanya mana pic FYP aku..hah!..silakan la tguk..:D


p/s: 
nak tnya nie...kami ada IRAS charlies angel tak..ngee (gurau jak)


p/s:
as salam....

10 comments:

NazrEn said...

behhh!!!...ni baru la!!!...paling manang sudah!!!...hahahaha

rara_ibnu said...

hahahaa..kaw2 kan dek :D

EB said...

Waalaikumusalam...
Waaa bukan main lagi kamu ah.. hehehe..

Oh ni pkaian org korporat ka keparat?? hahaha jgn marah..
Buli dikatakan hari² juga pki mcm ni.. Deng! Skema..
Lau meeting ja mesti kena pki mcmni..

Good luck for your FYP..
Kim slm yg sbh ah.. hehehe..

rara_ibnu said...

@EB,,,hahhahahha..kim salam? ui bisa2..tp orng sana ndk marah ka juak 2..:P..btw..tenkiu ah!

EB said...

Hahaha kim slm perkenalan saja jgn lebih.. Jgn ko kirim salam pcintaan suda...

rara_ibnu said...

@eB: uik...hhahaa..bha ya lar...:D

p[A]n[A]d[0]L© said...

woahh, charlie angel's versi sabahan la..hehehe

rara_ibnu said...

@panadol: ahaaa..betol ka??..teeett..gurau jak :D

Pink Diva said...

As Salam..

Wah!! woman in black..

nice pose dear..:)

rara_ibnu said...

@pinkdiva..wlkmslm...hehe..tenkiu dear :D