GENK XOXO

Saturday, March 5, 2011

AKU JOIN CONTEST NIE !!!!!

assalamualaikum...

entri kali nie, aku nk "jom heboh" cikit tentang  pencalonan ku dalam contest * jom cover mulut*...(macam nak menang award plak kan)..hek.hek.hek!..ekteli, nie 1st time aku join contest dalam dunia blog nie...jadi nak spesel credit tuk cik halusinasi sebab invite aku join contest kat blog nya. btw, kamu yang tengah baca nie pun bole juak enter contest nie. senang jak, ikut sak step-step kat bawah nie:


Syarat-syarat untuk join contest ni:
1) Perlu menjadi follower dalam blog ni. Senang beritahu siapa pemenangnya nanti kan?
2) Wajib letakkan gambar di atas ni dan link ke entri ni. Senang untuk nak check peserta yang join contest ni...
3) Upload 1 gambar anda, atau gambar anda dan kawan2, atau gambar gf/bf anda (sesiapa pun tak kisah). Asalkan kreatif. Nak edit pun boleh, tapi asalkan gambar tu semuanya cover mulut. Baru adil kan? Jangan letak gambar omputih sudah.
4) Tag 2 orang kawan anda dan pastikan mereka tahu juga tentang contest ni. Kalau nak lebih pun tak pe. Lebih meriah contest ni^^
5) Sudah siap! Tinggalkan link anda ke ruangan comment entri ini.Mudah kan?

.............
......
...
..

so, dengan penuh bangga tahap gaban & suka-sukanya, aku pertaruhkan pic yang terhot di abad ini (kunun)...ini pic bff aku kat UMS nie,.. kalo  aku tak tipu la kan, rasanya aku amek pic nie time jalan-jalan d blog eh bandar sekitar labuan yang terKASIH (buhung lagi)..jadi, tanpa membuang masa korang baca entry nie lama-lama, aku trus ke main point lar...
jeng..jeng..jeng..
...
..
amcam..kiut + hot kan..hek.hek.hek..


nota tangan :
 harap-harap nie pic bule menang kan...ag tag budak2 bwh umo nie..he.he.he.!



cik ungu
c EB
cik atie


p/s :
spesel tenkiu to both my pren nie...kalo kita menang..kita minum cola 1 botol oke :D
eh.eh.eh...nak promo cikit..kwn aku yng sebelah kiri tue pun ada blog gak..nti check it di  cik tini oke..

p/s:
as salam...

16 comments:

GiveAsh said...

lelaki blh ikot ka..haha

rara_ibnu said...

bule bha..:)

Cik Ungu Kamila said...

gud luck cik rara =)

rara_ibnu said...

tenkiu cik ungu :D

Atie Zueyatie said...

hohohoo... lalallaa gud luck bebeh.. muah.. =D

rara_ibnu said...

oke..tenkiu myhakk...muahhhhh:D

Halusinasi said...

nice one!
semoga berjaya sis!

salam singgah dr penganjur contest!

rara_ibnu said...

@halusinasi :tenkiu dear :D..

kyna said...

mamam best je..na join la..heee..
follow sini skli..folloa back :)

rara_ibnu said...

@kyna :mmg best..jom join :P.

Cik Aien said...

penh 3kali kot join contest blog, tp xde rezeki menang.. so, jdi fed up haha!

anywre, good luck dear!

zahidah dihaz said...

good luck...hehehehe


NEW ENTRY: Aku BUKAN orang Semenanjung

rara_ibnu said...

@ cik aien: tenkiu eak..btw,,,rara baru 1st time join contest2 nie :D

@ZD : tenkiu dear,,oredy baca entry kmu :D

nik lan nik mat said...

aku knl suhada...hihihi

rara_ibnu said...

@NLNM :hehehhe:D

EB said...

Aikss napa sya tia tau sya kena tag ni?? Ni kali la..
Adeh tutup suda ka ni????