GENK XOXO

Friday, March 18, 2011

PENGUNGUMAN RINGKAS

assalamualaikum...

hari jumaat bersamaan 18 mac 2011..pukul 10.56 pagi ini, tercipta lagi sejarah baru dalam dunia khayalan ku ..hek.hek...u guys taw ker..ini kali ke-3 aku mendesign bolg ku nie...tapi..bebanyak design yang aku suka...warna merah juak jadi pilihan ati...amcm? kiut tak blog aku...(mintak pujik sikit)..lol...

design blog ku yang ke-2...rindu plak :)
.
.
.
design kali nie..aku just nak buat ringkas and tak nak letak banyak widget..tapi..paling penting kaler nyer MERAH hati gitu...
....
..
.

well..harap-harap korang yang tak suke kaler kaler merah ..jangan plak stop berBW kat blog aku yer...hek.hek...

peace NO war!

nota tangan:
pesanan ikhlas dari empunya blog..i heart u guys!!

p/s: 
aku sukak banget ngn kaler merah..hek.hek.

p/s:
as salam...








4 comments:

EB said...

Selamat Hari Jumaat...

Waaa template baru..
Nice one..
Merah!!!!

rara_ibnu said...

@EB : wlkmslm...tenkiu ah..baru nak xplore2 blog nie :)

EB said...

Ba explore jgn x explore..
Rasanya kaler merah sebab MU ni kn.. hahahah...

rara_ibnu said...

@eb: naaahhhh kan..di situ kita bengam..hahhah (ketawa penjahat lg)