GENK XOXO

Friday, March 4, 2011

YAhooooo...AKU SKEMA !....


salam semua...


...Nama ku rara ibnu...aku budak sabah. skola d ums. umo..tetttt...hobiku suka makan , masakan mak. warna kegemaran merah. kenangan manis time jalan-jalan ngn family. kenangan pahit putus ngn c teeeeettt...( yg ini ceta buhung). cita-citaku ingin menjadi stalker yang berjaya!...fuhh!!..masih ka kamu ingat time kecik-kecik dulu kan , kalo kengkawan mintak biodata , kebanyakan dari kita pasti tulis sejibik-jibik ngn ayat-ayat  PHD kat atas tue..spesel tuk bebudak sabah la...( ala..kedapatan sdh..hek.hek.hek.)...


ingat zaman skola dulu..SKEMA sak pie skola.:)

btw, skema nie bukan tiper diri aku yang setulusnya.(adedeidei..ckp indon lg)...teda dalam kamus idupku maksud2 skema nie..hekhek...lau korang gmna plak? skema ka kamu di luar tue.....di kampus nie, bule d kira bha bepa kali aku pakai ic skola ato kad matrix pie kuliah. aku syukur juak, sebab nasib aq baek jer time spocek d depan bangunan kuliah..ndk tertangkap nie..lain lg kes memakai jeans pada hari-hari formal...hekhek!..sometime...terlintas juak d kepala otakku yang agak keras nie tuk  jadi skema even sekali ...jadi, untuk merealisasikan nawaitu ku yang baek dan terpuji itue...aku kasi gerak juak niatku ...

jeng..jeng..jeng
...........
.
 Bermudelkan abng matric ( dlm poster tue) mejadikan aku & teman sekepala batu ngn aku menskemakan diri tuk men copy & paste step-step pemakaian kad matric yng betol...dan hasilnya...seperti yng terpampang di bwh nie.!


                               " saya memakai kad matric..anda bagaimana?"


sila tunjuk rasa hormat anda (tabek)
yakin...
junjung kad matric anda
berdiri tegak..
pastikan kad matric anda mudah di lihat.
.....
...
..

AMARAN KERAS!!! sebarang aksi  gambar-gambar under 18 sx... yang di paparkan sebentar lg teda bule d tiru ato di ciplak d rumah..oke!.hek.hek.hek.


+
=
opppp..jgn mereng oke!


notA tangan :


sume pic nie d ambek atas dasar strees "jiwa kacau" la katakan...
btw..."DONT TRY THIS AT  HOME" oke...


p/s: berkaitan ka title entry nie ngn isi-isi pntng d bwh tue?..(trip2 soalan skema)..hek.hek.hek.!


p/s: as salam......


13 comments:

mohd yusuf said...

wui...kelakar lar awak nie..cik rara

GiveAsh said...

tempel di dahi la kat matrik..haha

rara_ibnu said...

mohd yusuf : x da yng lucu pun, besa2 sak..btw ..tenkiu..:)

ash: wahhh...teda tue rulus tampal kt matric d dahi...so teda bule d copy & paste la...hek.hek.hek.!:)

bing bing said...

Three different races try to act herd/geek.. hahahaha . AW, i like it.. :D XoXo

mr_mrs mikko said...

hahaha..dtg sot semua.

rara_ibnu said...

cik bing bing : haha!..me tooo..so sweet rite :P

rara_ibnu said...

mr.mrs mikko : iya kak...tetiba dtng sot lar nie...jiwa kacau kunun..ahaaakkkk!

EB said...

Hehehe.. ni kali la..
Padahal dulu kmu slalu kena tngkp kn tia pki kad matrik lepas tu kena denda lagi kn..

rara_ibnu said...

EB: hahahaa...mna da..ndk pena kmi sangkut ngn pak guard nie..ehehe!...

Catherine- said...

uii budak. nakal betul kau ya.. ;p~

belajar baik2.

rara_ibnu said...

cathrine : oke budak :)

LiNdA ZaiN said...

kalau di U ku. wajib pakai kad matrik. klu xjgn harap la pak guard mo kasi masuk ko...huhu...

rara_ibnu said...

@linda zain : hehe,,,memang x bule masuk kalo x pakai matric card...tp kena ada skill bru baru lepas...:D...btw, tenkiu dear :)