GENK XOXO

Sunday, April 10, 2011

selamat tinggal blogger sekalian :D


Assalamualaikum w.b.t


HARI NIE AKU NAK TULIS DENGAN KASI CAPLOCK AYAT-AYAT KU (mintak pujik lagi)...YEHAAAA!
oke..oke..aku maen-maen jak..hihihi...
ekteli..ni lar entry aku yang terakhir..so..dengan sedey dan duka lara di hati..eceeeeceh...
aku mengundurkan diri dari bersaing rapat merebut EB encek NUFFNANG dengan kawan-kawan sekalian...
(-_-)
.
.
.
eheeee...korang suke lar tue ..buwekkk....
hehhee..sorry ar..aku rasa sekarang nie cam mereng sak otak ku nie...barangkali exam da dekat kut...sebenarnya aku nak kestaw kawan-kawan, mebi sepanjang bulan 4 nie aku tak kan memPOST entry lagi sebab mo concentrate tuk final sem EXAM ..aku nak juak capai DEAN LIST tahun nie (amin)..itupun kalo bole lar :D

aku siap buat jadual untuk mengira detik-detik last ku kat  UMSKAL nie sebelum melangkah  ke alam pekerjaan nanti..insyallah!!!!
bukan pasal nak study jer...sekarang nie aku sibuk memPACKING kan barang untuk di angkut balek ke kampung halaman (YEAYYYY!)...dan paling penting dengan berbekalkan 25 hari lagi di sini ..masa nie lar nak hargai masa dengan geng-geng keras disini..al-maklum la kan..kawan-kawan bukan saja orang SABAH...tapi..ada yang tinggal kat peninsular, sarawak, brunei..& paling jauh  kat turkey dan china...huh!

selamat tinggal kawan-kawan ..semoga berjaya di mana saja kita berada :D


hah!..takat sini jer lar entry nie..nanti pas exam ...kita jumpa balek oke ya ging-ging blogger semua!!!..muaahahahha
btw...aku juak nak wish kat korang yang nak final XM nie..mudah-mudahan kita lulus dengan berGAYA!!!..hihi
gud luck!!



nota tangan :
sampai ketemu di entry akan datang..muahahaha

p/s :
wish me luck ya

p/s:
as salam...

12 comments:

mohd yusuf said...

semoga sukses ya cik rara :D

cik hani said...

i wis u a big2 gud luck...

do the best n take care yourself...

rara_ibnu said...

@ MY : tenkiu doanya..kamu juak yer :D

@ cik hani : iya..kamu juak..muahahahah

Zam Spyder said...

good luck for exam, cik raraibnu.. \m/(",)

rara_ibnu said...

@ZS :thanks ar..huhu (trip2 tacing dulu) hihihi

EB said...

Waalaikumusalam...
Rara.. Good luck tau..
EB dah tau dah tu napa senyap lately..
Apa2 pn bt sehabis baik.. Insha'Allah mesti boleh dpt la Dean List tu..
SMngt skrg ni sbb tngh pki bju UMSKAL.. hahaha..
Ok jaga diri.. Jaga mkn.. Jaga kesihatan tau..
Ok semoga berjaya..

rara_ibnu said...

@EB: huhuuhh..terharunya..:P..btw..trimas ya wishnya...harap2 sem nie dapat la gelaran tue :D...ermmm...mesti semangat punyer..UMSKAL bha..even branch jak..tempat nie juak kita dapat jejak kaki di menara gading :D...trimaaassss..muchaaaasss gracias :P

NazrEn said...

gudluck kak!!!!!....
wuahhh sedey pulak ni entry nya....
kirirm salam sama labuan!!!!...
riduuunyaaa sama pantainya...

rara_ibnu said...

@nazreeeeeennnnn :...iya..labuan bilang wlkmslm..heeee..btw..tenkiu adek kiut...sedeh2 pun jangan lak nagis..nnti x kiut lg ..hehehehehee

yuki_chan said...

lew...sme lah..hehe..
sy ade final exam gak..hehehe..
gud luck untuk all yg final exam..
^__^

rara_ibnu said...

@yuki_chan :amin.... tenkiu~~gud luck tuk kamu juak :D

apiz.kamarudin said...

ish ish ish