GENK XOXO

Tuesday, May 3, 2011

unTITLED!

Assalamualaikum...

Syukur...SyukuR..Syukur..Alhamdulillah..!

FIRSTLY....Terima kasih Ya ALLAH..akhirnya...aku dapat menjawab dengan baik paper last tadi.
2ND, finally... penantian selama 3 tahun (6 semester) di UMSkal nie berakhir  juak pada tanggal keramat ( 3.5.2011, selasa) hari ini )
lastly...aku nak war-war kan yang aku da dapat meng UPDATE kembali blog tercinta nie setelah hampir sebulan tak da cite..yeayy!!!!
.
.
.
EKTELI, entry kali nie adalah coretan EDISI khas buat kawan-kawan seperjuangan sepanjang sesi 2008-2011 di UMSkal..spesel untuk kengkawan satu batch aku (HE 20 international banking & offshore) 
.
.
kalo di imbas muka...memang tak sedar masa berlalu begitu pantas...benar lar pepatah melayu iaitu " masa amatlah mencemburui kita"..hik.hik.hik....
 rasa-rasanya sepanjang tiga tahun mencarik ilmu di kampus nie..memang banyak dugaan + cobaan lah... tapi paling ndk bole lupa...time 1st menjejakkan kaki di labuan nie..bole lar dikatakan tujuh hari, tujuh malam berendam air mata sebab mau pulang ..(sob.sob.sob)..tapi start dari situ juak...aku dengan jayanya dapat membuktikan bahwa aku nie bisa berdikari seperti anak-anak yang lain..hahaha! (ketawak penjahat)
 (^-^)

oke..oke..stop!!..kalo  aku mengarang tentang liku-liku perjalanan hidup...rasanya...3 hari pun ndak siap..so..
aku nak korang lihat  + saksikan sendiri teman.temanku yang menjadi peneman sepanjang menimba ilmu di UMSKAL ini :D
.
.
.
fonto~eita~dee
 tiga sekawan nie bole katakan 24/7 bersama..dengar2 pie tandas pun sekali..tapi lain2 toilet lar..aik jgn mereng oke ! :D


Ging2 indian kat kos aku ( inthu, nalini. kasturi ngan thilaga)

ini time BBQ fasa pertama dorang tak ajak aku huhuh...( werda, effa, yoges, my love (ema..hihhi), anis, nana, fizan, chuck, lydia, oniel & the most  blur man in class + macho ( nicholas sia) !

maha annie, baby (saras) n & my love kogi

enang, seventeen, lola & mini...

hah! tguk tue...the only one ah cai inter. student kat kelas aku ( wang zhe) di apit mesra ole jelitawan amoi chantek..kei kei, mei, and yien lee & ching mui )...

wow! the most superboys in HE 20 ( robert, thien, chin fook liong, , thomas kiew victor tan  zha hou, jamri, habib, azrul & houng)...sorry for the wrong spelling..yang pnting bunyinya sama..hihi 


posing maut owh! kat pic nie ada rodiah, azni & rashidah...dorang bertiga nie low profile sikit...so...aku pun segan nak tegur..apa2 pun..aku tetap ingat nama korang bha!

time wonderful dinner koa he 20~~~cam taw2 jak dorang nie..masing2 ada partner...jeles aku :D

FYI, nie lagi geng yng tak bole di pisahkan...kemana-mana pun  mesti bersama ! (roomate ( nadia), wana, yin2 & clarice. 
ekteli dua orng yng tak pena aku tegor...time sem nie lar baru dpt bercakap...bole lah katakan dorang nie flower boys dalam kelas ( zahid (baju merah) & azlan ( baju itam strip biru)

aksi semangat panggang ayam..ely, mickey nasir, & steve

opssss..yang merah nie..juara raja lawak he 20 ( pomen) haha!...baju pink tue...paling kecik dlm kelas...namanya florence

geng penghambur ( mimie, ana, chuck, anto (leader), fizan ( penari kebangsaan..haha) & DD c pencinta wanita..kahkah!

opsss....ini lar geng ku yng ter*****...i lop u bebeh..muaxxx
Ekteli...aku panggil group nie group " wondergurl"...sebab selalu berlima..hihhi..sorry ea...( dila, baziah wawa, effa & anis)
ini cik ungu +  wendy !..c tuttttt..punya amoi..XD

the most " becok" ..haha! dia sukak nie sign (!!!)~~~..btw....thnk aisha for cherish us with ur  DEVIL  laugh !!!
HOT KAPEL  dalam kelas aku..haha!..jgn marah :D

FINALLY..WE ARE HERE....!

i heart u guys! so damn much!





nota tangan :
kat sini aku nak minta maaf banyak-banyak kalo ada "TER" kat korang...aku sedey wei....huhuhhu....(-_-)...


p/s : 
opssss.....entry nie agak panjang kan..tapi...tapi aku tak nak ketinggalan  tuk catatkan hari yang bersejarah ini (3/5/2011) sebagai tarikh keramat dalam chapter kehidupanku untuk tatapan di masa depan  kelak..ececehhhh....last but not least...."C U olsss AT konvo "


p/s :
halalkan pic yang aku curi dari album korang ..peace!!!!!!


p/s :
assalamualaikum...