GENK XOXO

Friday, June 17, 2011

lama benor tak jumpa noh!

Assalamualaikum...

halo! halo! wass up..wass up.. 
wahHHH.....kangen band benor dengan belog aku nie....
kalo di tambah, tolak, darab dan bahagi..emangnya dah sebulan tak update eh! huhu!
.
.
ekceli, aku nak mensen sini yang aku kangen sangat nak stalker belog kawan-kawan, baca entri hot,joging belog and  join contes-contes dengan korang....huisssshhhh.....
ermmmm...mesti korang pikir belog aku nie da tak berpenghuni kan...berhantu gitu + berjanggut lalang  sudah..hohoho...
.
.
Dan...dengan entry aku yang taklah seberapa panjang dan pendeknya ini, aku mau mengkhabarkan dua khabar iaitu berita baik dan buruk kat korang.
.
.
Berita baiknya aku nak korang tau yang ..aku nak aktif balek ber BLOG! yeayyy!!..pasni..lebih kerap la nanti korang nampak update belog aku kat dashboard korang!..hihi ^^
&,
Berita buruknya....aku kembali bersaing untuk rebut cinta EN.nuffnang...Opss! jangan marah..nanti kena jual!..haha !!!

WELL! setakat ini  jak lar entry pembuka aku..aku tak mau cercite-ceti semua, nanti tak surprise la katakan..eceeeeehhh!
bha! nanti jumpa di entri akan datang..adios..



nota tangan:
p/s: wei! rindu gilak sama belog belog korang..opsss..belog jer bukan tuan tanah belog oke! hihi

p/s:
btw! thanks olls sebab selalu memeriahkan traffic belog aku nie sepanjang cuti hanimun ku..haha!! muchas gracias me amor..

p/s:
Assalamualaikum..

2 comments:

EB said...

Waalaikumusalam..
Welcome back!! hehehe..

Yana Farinha said...

hye..nice blog... done folo u. jom singgah blog sy. www.duniasigadisberseliparhijau.blogspot.com