GENK XOXO

Monday, March 14, 2011

kerana BUDI..aku jatuh HATI

assalamualaikum...

hai sume..hari ni sehat?..kalo tak sehat, jgn lupa jumpa bomoh...eh..pak DOC. haha!..aku nak ingatkan korang nie, jangan main ujan taw..skang nie tengah havoc tentang nuklear jepun meletus dan mengakibatkan ujan asid...kesannya..kalo terkena kulit kita..bisa-bisanya dapat penyakit kulit, gugur rambut, & paling teruk pun kena penyakit cancer..huk!..so, korang jangan nak buang tebiat plak nak beromantika di bawah percikan air ujan oke!!!

AWAS!!!!..

oke..oke...oke...
berbalik ngan title entry aku...hari nie aku terbaca satu cite menarik kat cik abang METRO..tentang satu kisah cinta anak dara ngan pacarnya kakek-kakek tua ( warga emas kalo orang malay cakap).kalo di ikutkan butiran akhbar tue..bibit cinta mereka nie bermula dengan insiden 'WRONG NUMBER" sehingga ke jinjang pelamin...mesti korang familiar kan ngan ayat tue..ala..yang kena bold tue...hek.hek.... spesel tuk kaum  cowok-cowok.. tactic nie selalu di gunakan tuk dekatan ngan cewek idaman..iya kan???...! jadi kalo
di pendekkan ...korang baca la sendiri di nikah datuk kacak" tuk cite yang lebih detail...


DBSK-WRONG NUMBER....sarangeyo oppa!!!~~

btw...berdasarkan kisah romantika de amore nie..aku rasa...sangat terpanggil tuk tampil kehadapan..mengutarakan idea-idea gilakku tuk mengatasi permasalahan ini ( ayat paling skema di universe..haha!)...dan hasilnya....
......
....
..
1. kalo ada orang miskol...tapi teda namanya korang save...kasi biar jak...kalo penting tue..mesti dia kol balek..
2. bagi yang dah ada bf, kalo ada yang ngurat..korang suh lah bf korang sambut tepon & marah tue orang. ( & x lupa juak yang single (teda bf. (huk!)..suh kawan lelaki lain tolong cakap bagi pihak korang.
3. cara paling selamat...kalo tue orang sukak kaco korang..cara ter "effective"...buang simkad lama..beli yang bru ( pendek kata no.baru lah..hek.hek.)
4.last but not least..eceeeecehh!...kol pak polisi..


nota tangan:
amacam...korang se7 tak ngan idea bernasi nie...kalo setuju sila la kerutkan dahi anda...haha (gurau jak oke)!


p/s:
mudah-mudahan kita sume di jauhkan dari masalah camni..(amin 44 X)


p/s:
as salam...