GENK XOXO

Sunday, March 20, 2011

Charlie's Angel versi BUDAK SKOLA

 assalamualaikum...

pernah tak korang terpikir untuk berpakaian ala-ala korporat gitu?..eceehh..saja tu aku nak tanya..mau mengasi JELES kat korang nie hik.hik.hik...kalo korang nak tau pakaian ala-ala korperat nie cam pakai pakaian formal orang-orang kaya pi keja di opis contohnya blazer, pakai niktai (tie), kasut high *heal* yang ber shining ala-ala bintang dan macam-macam lar. (nie kes malas nak xplen la ni..:D)
.
.
.
haha!..aku tak nak berteka-teki lama-lama sebenarnya...otak aku pun penat nak pikir lagi. haha!..ekteli. aku nak share kejayaanku "khatam"  dalam final year presentation ato lebih ringkas budak-budak sini bilang (FYP)...macam keren jak kan..fuyyyooooo!..
(-_-)
.
sweet nyer ^^
kalah charlie's angel tak ??
haha!...trip-trip charlies angel lagi...tp macam betul kan...eeeee..terlebih sudah...


wanita-wanita berjaya ! :)

 
nie..gabungan tiga negara nie..opsss...negeri..hek.hek..sebelah kiri dari semenanjung, tengah tue orang sabah...& ujung kanan tue..orng sarawak!..kawaaiii tak ^^


 kawan-kawan sekepala batu ngan aku..ging karas kalo orang sabah panggil..




opppsss...nie jangan di tatap lama-lama taw..ngee~~!


gengster :P
memang bidak la nie pic..cam model tangga sak kan :P


pandangan belakang
uiseh...ni kali lah..haha!..aku sukak banget nie pic..buli dapat award nie kan..kahkah!
.
.
.
.
hah!..amacam puas ati tak tenguk orang berpakaian ala-ala koperat gtu!..eceeecehh...btw,,nie nak kredit kat cik ungu kidal...sebab kalo beliau tak da time tue...tak dapat la korang tguk pic hot nie..(trip-trip femes lagi)..haha!




nota tangan :
FYP aku dah lama rasanya..kalo tak silap tanggal 23/1-11 g bersamaan ngan hari ahad tueeee....kengkawan aku yang tertanya-tanya mana pic FYP aku..hah!..silakan la tguk..:D


p/s: 
nak tnya nie...kami ada IRAS charlies angel tak..ngee (gurau jak)


p/s:
as salam....