GENK XOXO

Tuesday, March 29, 2011

demi KESEHATAN mu..aku kasi OFF bha lampu...:D


assalamualaikum...

hallo..hallo..ni hou ma?..wo en hou..opppss..merepek sudah aku lewat-lewat malam nie..hahaha!..hari nie hari yang paling memenatkan lah..pa tidaknya, malam-malam practice dancing ala-ala korean untuk dinner malam jumaat nanti..eceeehhh...kalo bukan sebab teda wakil orang melayu dance..ndak ku join tue ..(tipu)..nasib juak 1 malaysia la katakan...

hah!..ekteli..kali nie aku nak share ngan korang tentang event 1 dunia ..korang tau ker???..ermm..oke..oke..
nie..nak cite la kan...event nie memang julung kali lah diadakan tuk celebrate "60 HOUR EARTH" pada 26 mac 2011 ari sabtu tue ...kat sini..ermm..bule katakan semenjak aku menjejakkan kaki di universiti nie..nie lar 1st timenya budak-budak MPP menyahut seruan jimat elektrik & save bumi selama 1 jam...rasa-rasa macam da lambat sangat aku post kan..benda tue pun da berlalu..tapi aku tak kesah..yang penting otak + hati ku bersatu mau mempostkan juak entri ini..haha!

UMSKAL pun sahut bha seruan kasi mati lampu..cayalah!!
pandangan tepi...nie lar pelita kecil yang kami nyalakn time  electrik di putuskan...tapi kan..aku heran juak...asap2 nie x merbahaya kat bumi  ker???ermmmm

cantik kan..:)
semangat juak budak-budak nie :P

macam anak-anak kecik jak..semangat pegang lilin..tapi best oh!.
tenguk tue..siap pegang magic c doraemon lagi ...

opsss...sesat plak nie..amek pic solo2 lagi tue...aisshh..anak sapo la nie kan..

nie budak-budak nakal..sukak kasi mati lilin orang..haha!


hah!...semangat kan budak-budak kampus ku nie..ermm...tapi..apa2pun..aku hepi lar tahap dewa sebab...aku pernah juak terlibat dengan aktivti menyelamatkan bumi...(cam dragon ball kan..selamatkan bumi???)..plsss...haha!..bha..itu sak lar.tuk kali nie..bantal pun da memanggil tue...ngeee~~~

nota tangaan :
hargailah bumi kita..tua sudah pun..tggu jak masanya...erm..pikir2 lar yer

p/s:
pesanan penaja : lops budak2 dalam pic nie sume..:D

p/s:
as salam...