GENK XOXO

Monday, March 7, 2011

KATCEWA "M.U"

                                                            assalamualaikum...

 aku benci MU!!!...bisa-bisa nya kalah dengan liverpool. hul.huk.huk.!...even aku nie bukan lah peminat tegar ( aku buhung) dan sebab kaler baju M.U warna merah,  tp oleh sebab team M.U yang first aku kenal dalam dunia bola EPL, aku turut sedey dengan kekalahan  yang agak menggirangkan  mendukacitakan tadi (agak tacing ya di situ.huk! )...


LIVERPOOL 3                                        MANCHESTER UNITED 1
nie, nak ulas sikit tentang match dua team ebat nie. ekteli, kemenangan team liverpool nie   sebab hero dorang yng agak lincah tadi maen, namanya "Dirk Kuyt". beliau kasi gol pada minit 34,39, dan minit 65. emang pantas lar nie orang. aku pun, hampir-hampir tukar team, time tenguk dia beraksi di padang tue. hek.hek.hek.!.,

dirk kuyt - hero match malam nie :P

Btw, team kecintaan intan payungku "M.U forever" tidak juak pulang ngn telur bulat.  nie nak credit kat Javier Hernandez sebab kasi gol pada minit ke-90. dengan 1 gol nie harap harap uncle alex tak lah mengaum cam harimau kat players nya. Even kalah begitu aku tetap "benci tapi sayang " ngn team febret ku nie..  "MU FOREVER bha.hek.hek!..

GLORY.! GLORY ! MU

nota tangan :
biar kecewa, M.U tetap di hati !
glory ! glory ! glory !..

p/s :
to reader nie, jgn plak ada rusuhan d blog aku oke. peace bha!

p/s:
as salam...